SIDSTE NYT PÅ VORES FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mazda 6 har allerede nu solgt rigtig godt i år, og er en bil som passer godt til den almindelige dansker. Ring-, skriv-, eller klik gerne på linket for nærmere info!

jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

4 dage siden

Vi har mange spændende biler til salg lige nu. Klik ind og se om én af de 14 fra lagerlisten er den du netop står og mangler.jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

6 dage siden
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Denne Fiat Ducato 33 2,3 MJT Chausson Twist Prestige er til salg lige nu - kontakt os for mere info.https://bilhandel.dk/sl/275764 ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Hvordan ser det ud med jeres firmabiler? Skal I have et nyt frisk pust i firmaet, så har vi en BMW X5 på lager i Aabybro.

jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Hvad er din bil værd?

Få den absolut bedste pris for din bil. Vi klarer også alt papirarbejdet.
Kontakt os allerede i dag!

Er du på udkig efter bil?

Vores biler leveres fuldt registreret med alle nødvendige krav.
Vi leverer din nye bil i den bedste stand!

DERFOR SKAL DU VÆLGE JK BILER

SERVICE

Årlig service inkl. gratis sprinklervæske. Ønsker du en serviceaftale på din nuværende bil, udregner vi gerne en pris til dig.

GRATIS SYNSTJEK

Vi gennemgår din bil for eventuelle fejl, og mangler inden det periodiske syn. Hvis vi finder noget, som skal repareres, vil vi altid kontakte dig før evt. reparation.

KLARGØRING TIL SYN

Din bil skal synes første gang når den er 4 år, herefter hvert 2. år. Vi tjekker om bilen kan gå gennem syn, eller om der er noget, der skal laves inden. Vi gennemgår bl.a. styretøj og bremser.

BRUGTE BILER

Brugte biler købes til fornuftige og fair priser. Vi er altid opdateret på priserne på markedet, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige pris.