VELKOMMEN TIL JK BILER

SIDSTE NYT PÅ VORES FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hos JK Biler arbejder vi hele tiden på at tilfredsstille kundens behov - vi har bl.a. denne Chevrolet Bel Air til salg lige nu! Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre nærmere om nogen af vores biler.

jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

dato 3 timer siden

Hvis din kommende bil skal være med automatgear, så kig lige på denne smarte Audi A4. Har du ikke før kørt med automatgear, finder du hurtigt ud af hvor behageligt det er! Kontakt os for mere info.

bilhandel.dk/sl/192302
... Se mereSe mindre

dato 5 dage siden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hos JK Biler har vi masser af spændende biler til salg lige nu - se et lille udpluk her og tjek gerne vores andre biler.jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

dato 1 uge siden

Leder du efter den helt rigtige bil? 🔎 Denne Ford Mustang er til salg lige nu, og der er masser af andre spændende modeller på lager.

jk-biler.dk
... Se mereSe mindre

dato 2 uger siden

Hvad er din bil værd?

Få den absolut bedste pris for din bil. Vi klarer også alt papirarbejdet.
Kontakt os allerede i dag!

Er du på udkig efter bil?

Vores biler leveres fuldt registreret med alle nødvendige krav.
Vi leverer din nye bil i den bedste stand!

DERFOR SKAL DU VÆLGE JK BILER

SERVICE

Årlig service inkl. gratis sprinklervæske. Ønsker du en serviceaftale på din nuværende bil, udregner vi gerne en pris til dig.

GRATIS SYNSTJEK

Vi gennemgår din bil for eventuelle fejl, og mangler inden det periodiske syn. Hvis vi finder noget, som skal repareres, vil vi altid kontakte dig før evt. reparation.

KLARGØRING TIL SYN

Din bil skal synes første gang når den er 4 år, herefter hvert 2. år. Vi tjekker om bilen kan gå gennem syn, eller om der er noget, der skal laves inden. Vi gennemgår bl.a. styretøj og bremser.

BRUGTE BILER

Brugte biler købes til fornuftige og fair priser. Vi er altid opdateret på priserne på markedet, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige pris.