Om os

VELKOMMEN TIL JK BILER

Velkommen til JK BILER.
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores adresse og hilse på.

Vi er glade for at du besøger vores hjemmeside. Vores mål er at give dig en god oplevelse i vores nye omgivelser, samt give dig mulighed for nemt at få et tilbud, planlægge en serviceaftale eller søge om finansiering. Søgningen efter en bil er fyldt med høje forventninger. Det har utvivlsomt meget at gøre med den bil du overvejer, men hos os mener vi, at du også skal have ret høje forventninger til din forhandler.

JK Biler foretager reparationer på alle bilmærker, klargøring til syn samt køb/salg/bytte. God service og hurtig betjening.

Jacob Kirch, indehaver af JK BILER

KERNEVÆRDIER

Vi har stor erfaring i at sælge brugte biler. Som seriøs bilforhandler rådgiver vi dig til den bedste løsning for din bil og vi er altid ærlige med vores faglige viden samt ekspertise.

  • Kunden i centrum fra start og til slut.
  • Et kvalitetsudvalg af populære biler.
  • Mange tilbud på webstedet, samt Facebook.
  • Vedligeholdelse af din bil så du føler dig sikker på vejen.
  • Vi ved, hvordan vi kan håndtere en bred vifte af bilservices.

GALLERI

VORES FORDELE

Hvad er din bil værd? Få den absolut bedste pris for din bil. Vi klarer endda alt papirarbejdet. Så planlæg dit besøg allerede i dag!

Vores biler leveres fuldt registreret med alle nødvendige krav.

Er du klar til at give din bil den service, den har brug for? Planlæg bilens vedligeholdelse eller reparation lige her. Vores personale udmærker sig ved at levere tip-top vedligeholdelse og reparation – og er i stand til at gøre det hurtigt.

HVAD SIGER VORES KUNDER

VORES TEAM

Jacob Kirch
Ejer/mekaniker
Rasmus Lund 01
Rasmus Lund
Mekaniker
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).