Finansiering

Finansiering af brugte biler gennem JK BILER, sikrer dig som kunde en professionel og seriøs rådgivning vedrørende dit bilkøb.

Udregning og ansøgning vedrørende finansiering klares med det samme i samråd med dig som kunde, så vi sikrer os, at finansieringen tilpasses dine ønsker og behov.

JK BILER Aps sørger for alt det praktiske vedrørende ansøgning af lånet, og vi kan, som regel inden for kort tid eller nogle gange straks, informere dig om hvorvidt lånet er godkendt.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige finansieringsmuligheder, så tøv ikke med at kontakte os for et finansierings tilbud.

Du kan også klikke på nedenstående banner for at lave en beregning på din næste bil.

Få en skræddersyet finansiering med Resurs Bank

Hos Resurs Bank lægger vi stor vægt på at levere den løsning, der opfylder kundens behov. Vi tror ikke på standard-løsninger, for der er jo ingen af vores kunder, der er ens.

Billån hos AL Finans

AL Finans samarbejder med bilforhandlere over hele landet og kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private. Du kan ansøge om lån direkte hos forhandleren og få hurtigt svar – 24 timer i døgnet.

RING TIL JACOB
60 68 50 70
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).